•  
  • © 2016-2023 DanseFestival Barents. Org.nr.: 992 853 638

    Personvernserklæring Kontakt oss 0

ISOBAR seminar

Vi måler trykket på produksjon og formidling av scenekunst til barn og ungdom
DanseFestival Barents inviterer deg som jobber med produksjon og formidling av kunst til barn og unge til Hammerfest. Under årets festival 8-12 nov. skal vi åpne opp for refleksjon om metoder og innfallsvinkler i hvordan scenekunst for barn skapes i Norge og i Barents. Vi ser forestillinger for og med barn og unge, har innlegg fra kunstnere og fagpersoner, ”roundtable-diskusjoner” og samtaler. Hvordan kan vi som scenekunstnere speile hverdagen og tanker barn og unge har i regionen og dagens samfunn. Kan vi åpne opp for barns tanker og refleksjoner på en bedre og mer konstruktiv måte? Målet med seminaret er å bidra til felles refleksjon, samt skape et nettverk for videre samarbeid og felles utvikling av feltet på et regionalt og nasjonalt plan.

Vi har invitert Karstein Solli v/Seanse (NO), Samovarteateret (NO), Milla Koistinen (FI), Dimitrii Melnikov v/Druzhba (RU), Silje Solheim Johnsen & Ola Asdahl Rokknes (NO), Tinna Grétarsdóttir v/Bird & Bat/ASSITEJ Island (IS), Benno Voorham v/LAVA-Dansproduktion (S) m.m. til å dele sine tilnærming og kunstneriske praksis innenfor scenekunst for barn og unge.

Stacks Image 64233
A Cloud of Milk, Milla Koistinen. Foto: Andreas Enderman

Under festivalen vil vi får også besøk av Danse- og teatersentrum og Barents DansRåd. Vi håper også på besøk fra Barentssekretariatet.

Seminaret har engelsk som hovedspråk. Det tilrettelegger for tolk til russiske deltakere. Vi starter rundt lunsjtid onsdag og avslutter ca. kl. 15.00 søndag.

Vi har begrenset med plasser. Registrer deg her.

PRIS:
5000 kr (inkl. seminar, alle måltider, festivalpass, enkeltrom SMART hotellet fra 8 nov. til 12 nov. - 4 netter)
3400 kr (inkl. seminar, alle måltider, festivalpass)
1800 kr (inkl. seminar, lunsj, festivalpass)

Dagspass seminar:
1250 kr (inkl. seminar, alle måltider, dagspass festival)
900 kr (kun dagspass)

For medlemmer av Forum for nordnorske Dansekunstnere ved deltakelse på PRODA er det mulig å søke om reisestøtte og opphold, ta kontakt med Maria Landmark på marialandmark(at)gmail.com, 99548379

Søknadsfrist for reisestøtte Fond for Utøvende Kunstnere: 26 sept. www.ffuk.no

ISOBAR spm: Moderator Gull Øzger, isobar(at)dansefestivalbarents.no, 48496148
Praktiske spørsmål: Produsent Mette-Marith Aspmo, maspm(at)online.no, 950626736

Prosjektet er et samarbeid mellom DanseFestival Barents og Barents DansRåd. Støttet av Barentssekretariatet, Norsk-islandsk kultursamarbeid og Seanse.