•  
  • © 2016-2023 DanseFestival Barents. Org.nr.: 992 853 638

    Personvernserklæring Kontakt oss 0

Personvernserklæring


DanseFestival Barents AS

+95066744
post@dansefestivalbarents.no

Adresse:
Mylingen 6, 9601 Hammerfest, Norge


BAKGRUNN

Når du er på internett samles det inn personopplysninger som direkte eller indirekte kan knyttes til deg som enkeltperson. Dette skjer via din enhet, for eksempel din PC eller mobil, har en unik identifikator/adresse som er direkte knyttet til enheten. Ved å bruke din enhet legger du igjen diverse spor på nettet. Et eksempel er ved at du bruker GPS i Google Maps, og dermed er det mulig å lokalisere hvor enheten befinner seg. Et annet eksempel er at du selv fyller inn informasjon i forskjellige databaser ved for eksempel netthandel, lager profiler på sosial media eller abonnerer på nyhetsbrev. Ulike nettsider bruker også informasjonskapsler (cookies) for å samle inn personopplysninger. Husk at du lett kan endre sikkerhetsinnstillingene i din nettleser for å regulere bruk av informasjonskapsler.


HVORFOR SAMLER VI INN PERSONOPPLYSNINGER OG HVA SKAL DE BRUKES TIL?

Vi samler inn personopplysninger i forbindelse med bruk av tjenester. Personopplysninger vi samler inn er for eksempel navn og epost adresse om du abonnerer på vårt nyhetsbrev eller sender oss en epost slik at vi kan kommunisere med deg. Når du kjøper billetter gjennom våre samarbeidspartnere eller kommer på forestillinger, opplyser du ofte både navn, tlf og e-post. Denne informasjonen bruker vi for å kunne bl.a. levere eller refundere billetter og overholde smittevernregler, og for å kunne kontakte deg med relevante tilbud. Slike aktiviteter krever at du direkte gir fra deg opplysninger, og du vil lett kunne bli fjernet fra vår liste om du ønsker det ved å ta kontakt.

Vi samler også inn anonymiserte opplysninger gjennom bruk av informasjonskapsler (cookies). Disse opplysningene bruker vi til å analysere vårt marked og forbedre vår markedsføring. Dette er anonymiserte opplysninger, som betyr at du beskrives på en mer generisk måte, som for eksempel kvinne, 30 år, Hammerfest. Vi vil også kunne se bl.a. hvilken nettleser du bruker og hvor lenge du var på nettsiden.


Kontakt oss om du har spørsmål angående vår bruk av personopplysninger.


VI GJØR OPPMERKSOM PÅ AT VI SAMARBEIDER MED FØLGENDE TREDJEPARTER.

Du kan gjøre deg kjent med deres bruk av informasjonskapsler og personvern ved å besøke deres nettsider.

Google Analytics
Facebook
MailChimp
Instagram
Webhuset
Arktisk kultursenter
Vipps