•  
 • © 2016-2023 DanseFestival Barents. Org.nr.: 992 853 638

  Personvernserklæring Kontakt oss 0

Eallin

UlvogUgle


Onsdag 7 nov. kl. 18.00, Frityren, Arktisk kulturssenterHvorfor er vi så redde for døden? Hva er vår tids gjenferd?
Velkommen til en VERDENSPREMIERE! Kom og opplev joik i moderne innpakning, historiefortelling i tradisjonell form og som poesi, alt sammen blandet med dansende kropper og objekter i bevegelse.

 • Stacks Image 48372

  Caption Text

  Link
 • Stacks Image 48373

  Caption Text

  Link
 • Stacks Image 48374

  Caption Text

  Link
 • Stacks Image 48380

  Caption Text

  Link
 • Stacks Image 48381

  Caption Text

  Link
Foto: Jason Barraclough
Camilla Therese Karlsen er sjøsame fra det nordlige Sapmi. Hennes oldefar var samisk historieforteller, og dette prosjektet er basert på noen av fortellingene han fortalte som ble skrevet ned av Just Qvigstad i perioden 1929-1932. Sammen med den samiske musikeren Emil Karlsen, og den danske sjongløren og akrobaten Zietra Møller, ønsker Camilla å bringe liv til noen av disse legendene. Historier om møter mellom guder, ånder, de døde og de levende, og om den energien som blir igjen når vi dør.

Varighet 50 min

På scenen Camilla Therese Karlsen er historieforteller og danser, Zietra Møller er sjonglør og akrobat og Emil Karlsen fremfører joik og musikk Koreografi Camilla Therese Karlsen Regi Joanna Bassi Komposisjon av musik og joik Emil Karlsen Tekst og ide Camilla Therese Karlsen Produsent Maiken Garder/Dansearena nord Dette prosjektet er produsert med støtte fra "Dramatikkens hus" i Oslo og "Dansearena nord" in Hammerfest, og residens ved Lásságámmi i Skibotn og Katapult i Berlin.


OM ULVOGUGLE
UlvogUgle er en nylig startet friteatergruppe som har fokus på samsisk kultur i deres arbeid. Arbeidet til kompniet hører til under kategorien nysirkus, og inneholder samisk joik, historiefortelling, dans, sjonglering, og akrobatikk på bakken og i lufta. Besøk nettsiden

Stacks Image 48435
Stacks Image 48438