•  
  • © 2016-2023 DanseFestival Barents. Org.nr.: 992 853 638

    Personvernserklæring Kontakt oss 0

ISOBAR SEMINAR 2018


MARKEDSFØRING OG KOMMUNIKASJON digital media: DANS & publikum
PRIS: 500 NOK per person / 300 NOK med festivalpass eller scenekort


Studio Solveig Leinan-Hermo, Arktisk kultursenter, Hammerfest
Fredag 9 November 13.30-16.30


TaikaBox: Kunstneriske samarbeid


Et seminar som fokuserer på tilgjengelighet, publikumsutvikling, og engasjement ved bruk av digitale verktøy for å skape nye måter å oppleve dans på. TaikaBox har utviklet en hel rekke strategier som involverer lokalsamfunnet i skaperprosessen og ved presentasjon av arbeidet. Deres mål er en mer økologisk og inklusiv turneringsmodell for dansen. I dette seminaret vil de demonstrere noen av sine digitale systemer. De gir deg muligheten til å prøve ut hvordan du kan lage real-time bilder (DigiDans), og sammen kreere korte danse sekvenser: Please Switch On.

Seminaret blir ledet av den finske koreografen Tanja Råman og den britiske videokunstneren John Collingswood som sammen utgjør TaikaBox. Link til TaikaBox: http://taikabox.com


4Pi Productions – DANCE DOME


I dette seminaret introduserer 4Pi Productions noen av sine prosjekter i Dance Dome formatet, og viser bruken av digital teknologi i samspill med dans. Her vil de dele inntrykk og ideer til deres nye Dance Dome film inspirert av nordnorsk natur.

4Pi Productions har skapt mange unike dansefilmer produsert i Dome formatet, som en del av sin prisvinnende plattform. I Domen blir publikum transportert inn i senteret av stedsspesifikke dansefilmer, vist verden rundt i 4Pi Productions altoppslukende Dance Dome.

Dette seminaret blir ledet av den spanske filmskaperen og forfatteren Janire Najera og den britiske filmskaperen og fotografen Matt Wright, som sammen utgjør 4Pi Productions.
Link til Dance Dome: https://www.4piproductions.com