•  
 • © 2016-2023 DanseFestival Barents. Org.nr.: 992 853 638

  Personvernserklæring Kontakt oss 0

Veggen

Trine Fjellstad, Jonas Jessen og 6. Klasse, Fuglenes skole


Torsdag 8 nov. kl. 11, 12, og 13.00, Gymsalen, Fuglenes skole4 dager. Identitet. Kropp. Ribbevegg. Og kunst inn i skolen!
I løpet av et 4 dagers festivalverksted skaper 6.klasse på Fuglenes skole en forestilling sammen med instruktørene Trine Fjellstad og Jonas Jessen.

OBS! Forestillingen passer for alle fra 3 år og opp. Forestillingen er gratis, men der er begrenset plass, så hvis man ønsker å være helt sikker på å få plass send en mail til nanna@dansearenanord.no.

Visningene skjer på Fuglenes skole. Til Fuglenes kan man ta buss 130 og 132. Søk i rute her.

Veggen er et danseverksted med tema identitet og kropp der man bruker film for å se seg selv i ulike situasjoner, og for å skape en forestilling. Lys og mørke brukes til å fortelle en historie av bevegelser og ansiktsuttrykk. Tematisk tar verkstedet for seg ribbeveggen. Hva kan man gjøre med den? Hvordan kan man bevege seg i den? Hvordan kan man skape kunst i den?

Som instruktører ønsker vi å vise sider av ungene som de ofte ikke har mulighet for å vise i hverdagen. Vi vil motivere til bruk av alle barnets uttrykk; rolige som energiske. På arbeidsukas siste dag settes film og live bevegelse sammen til en forestilling. Tilstedeværelsen av kameraet i rommet viktig, og møtet med seg selv på kamera, samt hvordan man møter og respekterer andres kunstneriske uttrykk både live og på film er i fokus. - Trine Fjellstad og Jonas Jessen

Verkstedet er et samarbeid mellom Fuglenes skole, Den Kulturelle skolesekken, Dansearena nord, Hammerfest kulturskole og DanseFestival Barents.

Varighet ca. 30 min

 • Stacks Image 48372

  Caption Text

  Link
 • Stacks Image 48373

  Caption Text

  Link
 • Stacks Image 48374

  Caption Text

  Link
 • Stacks Image 48380

  Caption Text

  Link
 • Stacks Image 48381

  Caption Text

  Link

Hvorfor ikke kombinere det med å gå en tur?
Torsdag 8 november oppfordrer vi deg til å gå en tur (ca 30 minutter å gå) langs sjøen ut til Fuglenes hvor du kan se stykket Født Gammel kl 10 i Mylingen Barnehage. Etterpå kan du gå et par minutter opp til Fuglenes Barneskole for å se Veggen kl 11. Eller du kan se Veggen kl 12, og så vandre ned til barnehagen etterpå for å se Født Gammel kl 13. Mens du allikevel er på Fugleneset så har du muligheten til å besøke det kjente monumentet like ved: Struves Meridianbue. Link til info om den her.

Hvis været er dårlig og du ikke har så lyst på frisk luft, så kan du ta rutebussen ut til Fuglenes. Buss 130 og 131 går fra byen ut til Fuglenes (ca 10 min). Se link til rutetabell her: Link til bussruta her, eller last ned Snelandia appen, hvor det er rimeligere å kjøpe billetten.


Trine S Fjellstad er utdannet ved Statens Balletthøgskole (KHiO), Bachelor med pedagogikk. Hun har også etterutdanning fra Norgens musikkhøgskole: Entrepenør i undervisning og ledelse.  Trine har jobbet som kulturskolelærer i Oslo kommunes kulturskole og har koreografert flere forestillinger og events. Hun har hatt koreografi for Det Norske Teateret og Den Norske Operas Ungdomsscene. I tillegg har Trine arbeidet som produsent for Dansens Hus i "Glitterbird" prosjektet. For tiden arbeider Trine som danselærer og koreograf i Hammerfest Kulturskole.

Jonas Jessen er utdannet i Film og medievitenskap ved Københavns universitet. Han har Bachelor i kommunikasjon fra Roskilde universitet og har vært elev på den Europeiske Filmhøgskole i Ebeltoft. Han har jobbet med barn og ungdom gjennom røde kors prosjekt og har erfaring fra internasjonale prosjekter bla. det store flerkulturelle prosjektet "En sang for København". Jonas flyttet til Hammerfest våren 2017. For tiden arbeider han som lydtekniker på Arktisk Kultursenter og driver sitt eget lydfirma; Monkey House Sound.

Stacks Image 48431
Stacks Image 48434